FCSI Nederland slaat nieuwe weg in

Beste lezer,

Wij gaan u met regelmaat informeren welke meerwaarde de leden van de FCSI NL voor u als mogelijke opdrachtgever of consultant heeft. We zijn benieuwd naar de reacties!

Wie is FCSI?
Een Nederlandse vereniging die in 1996 is opgericht. De leden inspireren elkaar, delen kennis en daar waar nodig ondersteunen ze elkaar en hun opdrachtgevers. Het doel is dat opdrachtgevers tevreden zijn, middels het beste advies en ondersteuning die ze krijgen!

Waar staat de FCSI voor?
De FCSI staat voor Food Consultants Society International. Een wereldwijde vereniging bestaande uit 1400 onafhankelijk professionele consultants in de wereld van eten en drinken voor de markten catering, leisure, zorg, horeca, retail en petrol.

Wat kunt u verwachten van een FCSI consultant?
U kunt rekenen op de beste onafhankelijke consultant op uw vraagstelling/project. Via de FCSI consultant heeft u direct verbinding met het netwerk van collega FCSI specialisten, zodat u altijd een professioneel antwoord/advies op uw vraag kunt verwachten.

Hoe blijven de FCSI consultants geïnformeerd?
De FCSI kent naast professional members (de consultants) ook corporate members. Zij treffen elkaar minimaal 4x per jaar in verschillende settings om elkaar te informeren en te inspireren op het gebied van concepten en producten. Jaarlijks bezoeken de consultants in binnen- en buitenland de laatste innovatieve foodconcepten. Op EAMI niveau is er iedere twee jaar een symposium, waar kennis en ontwikkelingen vanuit de hele wereld worden gedeeld.

Waar vind ik de FCSI consultants?
De professionele consultants vindt u op de Nederlandse site:
https://www.fcsi.org/about-fcsi/divisions/eame/eame-regions/netherlands/leden/

Bent u ook een professional consultant en wilt u lid worden van de FCSI NL?
Graag een mail/bericht met uw belangstelling naar info@fcsi.nl

Vragen of opmerkingen?
Bel met ons secretariaat, Angelien van der Zanden, 0486-477792

Anton François, Voorzitter FCSI Nederland

SHARE ON