Symposium van de Smaak

Foodservice consultants blijven werken aan professionalisering vakgebied

Tien jaar FCSI smaakt naar méér

Het tienjarig bestaan van FCSI Nederland werd onlangs gevierd met een symposium over de diverse facetten van smaak. Daarmee keek de vereniging zowel terug als vooruit. Voorzitter Gérard Wolbert en penningmeester Eugène Goossens zijn tevreden over de stappen die FCSI Nederland tot nu toe heeft gezet. ‘Het vak van foodservice consultant wordt steeds serieuzer genomen maar we zijn er nog lang niet.’

Symposium

 

Het jubileumsymposium over het belang van smaak werd op 4 februari in Vught, onder de rook van de ‘Hoofdstad van de Smaak 2010′ (‘s-Hertogenbosch) goed en breed bezocht. Na een ledenbijeenkomst als start waren tijdens het middagprogramma leden, potentiële leden, opdrachtgevers, leveranciers en mensen uit aanpalende organisaties zoals architectuur en facilitair bijeen om alle facetten van smaak de revue te laten passeren. Peter Klosse (de Echoput) beet het spits af met het thema “Smaak en Genieten” gevolgd door Yvonne Ploum, diëtiste in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Zij besprak het thema “Smaak en Gezondheid”. Nico Heukels (Restaurant van de Toekomst) gaf inzicht in “Smaak en Gedrag”. Het middagprogramma werd afgesloten door architect Henk Döll met zijn visie op het thema “Smaak en Design”. De middag werd op uitstekende wijze geleid door dagvoorzitter Alof Wiechmann.

Na een toost op de jubilerende vereniging werd het programma afgesloten met een walking dinner omlijst door sfeervolle muziek, waarbij netwerken en onderling contact centraal stonden.

FCSI Nederland kijkt na dit succesvolle symposium vol vertrouwen uit naar de toekomst.

“Dit smaakt naar méér!

SHARE ON