Vianen en Stadshotel Woerden

De bijeenkomst van 15 februari jl. was wederom geslaagd!
We zijn ontvangen door het team van Vianen KVS met een overheerlijke lunch in het prachtige, redelijk nieuwe, bedrijfspand. Na een presentatie over de ontwikkelingen van het bedrijf en de duurzame producten hebben we het productieproces in de fabriek bekeken.

Vervolgens hebben we een kijkje in de keuken van Stadshotel Woerden genomen, waar de afzuigkappen in de praktijd te zien zijn én wat tevens een project van ons potentiële lid Erik Willems is.

Stadshotel Woerden is gevestigd in een robuust rijksmonument ‘Het Arsenaal’ uit 1762. In het hotel met bar en restaurant wordt tevens een proefwinkel gerund; een werkelijk genot voor alle zintuigen!
Bovendien is het interieur één groot uitnodigend gebaar; je zit tegelijkertijd in de salon, de eetkamer en de keuken.
De wens van de eigenaren om met Stadshotel Woerden maatschappelijk verantwoord te ondernemen is bekroond met het Green Key Gold label. “Het hoogst haalbare op dit gebied”.
Al bij de planontwikkeling en tijdens de verbouwing hebben zij zich vanuit MVO ambitie voorgenomen om zo milieuvriendelijk mogelijk te ondernemen.

Door middel van onder meer een uniek systeem waarmee warmte wordt teruggewonnen, speciale materialen van drukwerken, gescheiden afval en het terugbrengen van waterverbruik hebben zij op het hele pand het Green Key label Gold verkregen.

Nieuwsgierig naar de foto’s?  Bekijk hier alle foto’s die gemaakt zijn tijdens de bijeenkomst 

web11    web2

IMG_1182  web3

 

 

 

SHARE ON