16 juni 2017 Amsterdam

 

Zoals we inmiddels wel gewend zijn bij FCSI, waren we ook op 16 juni jl. te gast op een zeer bijzondere locatie:  de creatieve en muzikale hotspot De A’DAM Toren.
We zijn gestart met een heerlijke lunch,  waarna de heer Ralf Benda ons een rondleiding heeft geven door de toren.
De A’DAM Toren mag er dan wel nieuw uitzien, niks is minder waar: de toren opende haar deuren voor het eerst in 1971, als hoofdkantoor van Shell.
Nu, na een fikse renovatie, is de A’DAM Toren terug als één van Amsterdams meest dynamische, creatieve en muzikale locaties.
Naast de A’DAM Toren is Social Club The Butcher gevestigd, een project van een van de FCSI-leden en waar we een kijkje in de keuken hebben genomen.
Het gloednieuwe concept van de gerenommeerde Entourage Groep is 24 uur genieten van heerlijk eten, muziek, edgy creativiteit en metropolitaanse levensstijl.
Na dat alles zijn we met de veerpont overgestoken naar Amsterdam CS, waar Restaurant Choux is gevestigd. Het allerbeste groentenrestaurant van de Benelux en het best bewaarde geheim van de Amsterdamse Culi’s.Eigenaar Figo van Onna heeft een toelichting gegeven op het ontstaan van het restaurant en een kleine proeverij verzorgd.

Afsluitend heeft nog een klein gezelschap een bezoek gebracht aan Tolhuistuinen waar zij de bijeenkomst hebben afgesloten met een borrel.

Kortom, wij blikken wederom terug op een geslaagde bijeenkomst!

Bekijk hier alle foto’s gemaakt tijdens de bijeenkomst.

   

   

SHARE ON