Netherlands

WELKOM BIJ FCSI NEDERLAND!

Foodservice Consultant Society International (FCSI) is een wereldwijde toonaangevende vereniging van foodservice consultants.

Met ruim 1450 leden in 45 landen is de vereniging een wereldwijd platform voor de belangrijkste consultants op het terrein van foodservice faciliteiten voor horecabedrijven, de institionele markt, zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, penitentiaire inrichtingen, scholen en bedrijfscatering.

De professionele leden van FCSI kennen alle vakgebieden van de foodservice. Ze bieden innovatieve, effectieve en efficiënte oplossingen van hoge kwaliteit. De basis van de adviezen berust in grote mate op praktische kennis en ervaring.
FCSI is een volledig onafhankelijke vereniging met als doel het vertegenwoordigen en wereldwijd presenteren van de beste foodservice consultants. Voor elke opdrachtgever zoekt FCSI een consultant die het beste past bij de behoeften van de opdrachtgevers.

Dit geldt zowel voor de projecten in Nederland, als Europa of waar ook ter wereld.

Kortom, door het inschakelen van FCSI krijgt u in Nederland, maar ook wereldwijd, toegang tot de beste adviezen of het gebied van foodservice.